Skip to main content


Alkupalat
TEMPURA (L)
Valitse 3 vaihtoehtoa:
Muikku
Tiikerirapu
Parsa
Enoki sieni
Bataatti
Merilevä
12
LIEKITETTYÄ POROA (G,L)
Poron sisäfilettä korealaisella mausteseoksella,
omatekoista soijapapu chilitahnaa,
parsaa, rapeaa lootusjuurta
16
KULTAINEN TIIKERIRAPU (L)
Tiikerirapua käärittynä rapeaksi ja kultaiseksi
paistettuun nuudeliin
12
HITAASTI KYPSENNETTYÄ MUSTEKALAA
Pitkään haudutettua mustekalanlonkeroa osterisakekastiketta
ja lohenmätiä
14
KANASATAY
Grillattua kanaa maukkaassa maapähkinäkastikkeessa,
savustettua marinoitua chiliä ja limekaviaaria
13
PAISTETTUA JAPANILAISTA KAMPASIMPUKKAA
Kevätsipulilla maustetuttua yrttikastiketta, suomalaisia metsäsieniä
ja kauden vihanneksia
16
G = Gluteeniton L = Laktoositon

PÄÄRUOKA
Roomakuminalla maustettua Poroa (L)
Wokattua poron sisäpaistia kuminansiemenillä, kanttarelleja,
romanescoa ja perunaa tarjoiltuna puolukkahillon kanssa
36
Perunoilla Kuorrutettua Kuhaa
Pinaattikastikettta ja Parmesan juustoa ja paistettua perunaa
34
Crispy beef (L)
Rapeaa naudan sisäfilettä makeassa chilikastikkeessa,
rapeita bataatti suikaleita ja paahdettuja pinjansiemeniä
33
Asian Bouillabaisse (G)
Paistettua tiikerirapua ja sinisimpukoita kermaisessa
Etelä-Aasialaisessa kastikkessa sekä pavunversoja
34
Viiriäisen Koipi Confit
Talon oma konjakki X.O. kastike. liekitettyä pikku porkkanaa ja
haudutettua sipuli- ja omenapaistosta
31
Glaseerattua Munakoisioa Hunanin Tapaan (L,V)
Rapeaa munakoisoa, Etelä-Kiinalaista kala-aromikastiketta,
valkosipulilla maustettua munakoisotahnaa
27
Kung Pao Nieriää
Paistettua nieriää, kauden kasviksia, osterivinokasta
perinteisessä Kung Pao kastikkeessa
34
En tiedä
Jos iskee valinnanvaikeus tai et löydä sopivaa annosta
antakaa keittiömme yllättää sinut!
36
G = Gluteeniton L = Laktoositon
JÄLKIRUOKA
Gâteau Basque
Espanjalainen juustokakku, suklaata ja marjoja
12
Eksootinen Suomen Kesä
Salmiakkimoussella täytetty tuille, passiohedelmämousse, matchasuklaa, vadelmaa, kotitekoista jäätelöä
15

Vegaaninen Jälkiruoka
Vegaaninen mansikkakakku ja soijamaidosta tehtyä jäätelöä
14
G = Gluteeniton L = Laktoositon
MAISTELUMENU
P´ANKU MAISTELUMENU 7 RUOKALAJIA 79€
ANNOSTEN KANSSA YHTEENSOPIVA VIINIMENU 56€ (5 VIINIÄ)
(Ryhmille 6 henkilöä tai enemmän tarjoilemme yhtenäisen menun)

Salaattisekoitus ja Tiikerirapua (L)
Tiikerirapu tempuraa, baby pinaattia, pitaijaa, kirsikkatomaattia, romainesalaattia, avocadoa, seesamikastiketta ja tryffeliöljyä

Kukkiva Kuha (G,L)
Suzhoun sweet and sour-kastiketta, kevyesti paneroitua kuhaa, shisolehti ja hiilostettuja pinjansiemeniä

Paistettua Japanilaista Kampasimpukkaa
Punaviini tamarindvaahtoa, itsetehtyä rapukastiketta ja persilja tuile

Roomakuminalla Maustettua Härän Entrecôteeta
ja puolukkahilloketta

Aasilainen Bouillabaisse (G)
Kaakkois-Aasialaisen tyyliin maustettu mereneläväkeitto, valkoviinissä liekitettyjä tiikerirapuja, seesaminituja ja vihersimpukka

Viiriäis Confit
Pankun X.O kastiketta, savustettua rosmariinia, aasian viismaustetta
ja liekitettyä porkkanaa

Pannacotta
Italialainen kermavanukas tarjoiltuna turkinpippurimoussella




P´anku Maistelumenu – 5 Ruokalajia 65 €
Viinimaistelumenu 39 € (3 viiniä)


Softshell Tempura
Pehmeäkuorirapu tempuraa korealaisen
chilikastikkeen ja shisolehden kera,
sekä kuivattua fermentoitua tonnikalaa


Satay Malesialaisittain
Grillattua kanaa maukkaassa maapähkinäkastikkeessa,
savustettua marinoitua chiliä ja limekaviaaria


Täplärapu ja Har Gow Dumpling
Paahdettu täplärapu omatekoisella yrttitahnalla,
tarjoiltuna käsintehdyn rapudumplingin kanssa


Roomakuminalla Maustettua Poroa
Wokattua poron sisäpaistia kuminansiemenillä,
tarjoiltuna puolukkahillon kanssa


Creme Caramel Pudding















G = Gluteeniton L = Laktoositon