
Alkupalat | |
---|---|
TEMPURA (L) Valitse 3 vaihtoehtoa: Muikku Tiikerirapu Parsa Enoki sieni Bataatti Merilevä | 12 |
LIEKITETTYÄ POROA (G,L) Poron sisäfilettä korealaisella mausteseoksella, omatekoista soijapapu chilitahnaa, parsaa, rapeaa lootusjuurta | 16 |
KULTAINEN TIIKERIRAPU (L) Tiikerirapua käärittynä rapeaksi ja kultaiseksi paistettuun nuudeliin | 12 |
HITAASTI KYPSENNETTYÄ MUSTEKALAA Pitkään haudutettua mustekalanlonkeroa osterisakekastiketta ja lohenmätiä | 14 |
KANASATAY Grillattua kanaa maukkaassa maapähkinäkastikkeessa, savustettua marinoitua chiliä ja limekaviaaria | 13 |
PAISTETTUA JAPANILAISTA KAMPASIMPUKKAA Kevätsipulilla maustetuttua yrttikastiketta, suomalaisia metsäsieniä ja kauden vihanneksia | 16 |

PÄÄRUOKA | |
---|---|
Roomakuminalla maustettua Poroa (L) Wokattua poron sisäpaistia kuminansiemenillä, kanttarelleja, romanescoa ja perunaa tarjoiltuna puolukkahillon kanssa | 36 |
Perunoilla Kuorrutettua Kuhaa Pinaattikastikettta ja Parmesan juustoa ja paistettua perunaa | 34 |
Crispy beef (L) Rapeaa naudan sisäfilettä makeassa chilikastikkeessa, rapeita bataatti suikaleita ja paahdettuja pinjansiemeniä | 33 |
Asian Bouillabaisse (G) Paistettua tiikerirapua ja sinisimpukoita kermaisessa Etelä-Aasialaisessa kastikkessa sekä pavunversoja | 34 |
Viiriäisen Koipi Confit Talon oma konjakki X.O. kastike. liekitettyä pikku porkkanaa ja haudutettua sipuli- ja omenapaistosta | 31 |
Glaseerattua Munakoisioa Hunanin Tapaan (L,V) Rapeaa munakoisoa, Etelä-Kiinalaista kala-aromikastiketta, valkosipulilla maustettua munakoisotahnaa | 27 |
Kung Pao Nieriää Paistettua nieriää, kauden kasviksia, osterivinokasta perinteisessä Kung Pao kastikkeessa | 34 |
En tiedä Jos iskee valinnanvaikeus tai et löydä sopivaa annosta antakaa keittiömme yllättää sinut! | 36 |

JÄLKIRUOKA | |
---|---|
Gâteau Basque Espanjalainen juustokakku, suklaata ja marjoja | 12 |
Eksootinen Suomen Kesä Salmiakkimoussella täytetty tuille, passiohedelmämousse, matchasuklaa, vadelmaa, kotitekoista jäätelöä | 15 |
Vegaaninen Jälkiruoka Vegaaninen mansikkakakku ja soijamaidosta tehtyä jäätelöä | 14 |

MAISTELUMENU | |
---|---|
P´ANKU MAISTELUMENU 7 RUOKALAJIA 79€ ANNOSTEN KANSSA YHTEENSOPIVA VIINIMENU 56€ (5 VIINIÄ) (Ryhmille 6 henkilöä tai enemmän tarjoilemme yhtenäisen menun) Salaattisekoitus ja Tiikerirapua (L) Tiikerirapu tempuraa, baby pinaattia, pitaijaa, kirsikkatomaattia, romainesalaattia, avocadoa, seesamikastiketta ja tryffeliöljyä Kukkiva Kuha (G,L) Suzhoun sweet and sour-kastiketta, kevyesti paneroitua kuhaa, shisolehti ja hiilostettuja pinjansiemeniä Paistettua Japanilaista Kampasimpukkaa Punaviini tamarindvaahtoa, itsetehtyä rapukastiketta ja persilja tuile Roomakuminalla Maustettua Härän Entrecôteeta ja puolukkahilloketta Aasilainen Bouillabaisse (G) Kaakkois-Aasialaisen tyyliin maustettu mereneläväkeitto, valkoviinissä liekitettyjä tiikerirapuja, seesaminituja ja vihersimpukka Viiriäis Confit Pankun X.O kastiketta, savustettua rosmariinia, aasian viismaustetta ja liekitettyä porkkanaa Pannacotta Italialainen kermavanukas tarjoiltuna turkinpippurimoussella | |
P´anku Maistelumenu – 5 Ruokalajia 65 € Viinimaistelumenu 39 € (3 viiniä) Softshell Tempura Pehmeäkuorirapu tempuraa korealaisen chilikastikkeen ja shisolehden kera, sekä kuivattua fermentoitua tonnikalaa Satay Malesialaisittain Grillattua kanaa maukkaassa maapähkinäkastikkeessa, savustettua marinoitua chiliä ja limekaviaaria Täplärapu ja Har Gow Dumpling Paahdettu täplärapu omatekoisella yrttitahnalla, tarjoiltuna käsintehdyn rapudumplingin kanssa Roomakuminalla Maustettua Poroa Wokattua poron sisäpaistia kuminansiemenillä, tarjoiltuna puolukkahillon kanssa Creme Caramel Pudding | |